tisdag 31 maj 2011

En dag sommarlov

haft en ledig dag som jag spenderat i lepplax för att ''sköta'' lillbrorsan vilket betyder ligga och sova i solen, tvätta bilen, äta familjen ur huset osv. Har också följt med när mammas hund grävt sönder gräsmattan. Ska bli kul att se hur glad hon blir! Nåja, nu ska jag försöka få nån ordning på mig själv och sen tillbax mot stan med tjejerna.

Fäboda

 
 Jagvet att jag redan lagt upp några på fb! 


måndag 30 maj 2011

Kvalitetstid












Tog en liten promenad med Alice och Charmy. Har inte sett Charmy sen jag åkte iväg till Sverige så lite dåligt samvete har jag allt. Men ska sätta upp en hästhage i Lepplax så snart får hon åka hem.
(Alice som fotat nästan alla bilderna)

söndag 29 maj 2011

Tony vs Tiger

Sitter och hör på en konversation mellan min djurälskare till bror och katten..
''- Vejt tu åv att tin unga e dö?
- Vafö har tu bort håri ije, har du skabb?
- vejt du att tu komber ti skutas bort?
- Tu e ju dum, fatar du int att ja dunttar de i hövo?.. ''
Man kan ju fundera vem som är mer idiot.

Bilder från igår

@Sara




 
@Alice
Hade knappt tagit några bilder alls så vi nöjer oss med domhär.

Studenten&examen avklarad

Skönt är det enda jag har att säga, Fick dessutom stipendie från skolan så nu har jag råd att köpa en ny kamera eftersom min dog för typ ett halvår sen. Hade iallafall en jättebra dag igår så tack allihopan! Slänger hit några fler bilder sen om jag orkar men först till Lepplax och käka rester. (Alice som fotat bilden)

fredag 27 maj 2011

almost done



Blombänken, 6 pajer och 4 smörgåstårtor avklarad. Återstår bara några vanliga tårtor, Resten har mommo och mamma bakat. Sen ikväll tänker jag inte göra nånting alls eftersom det blir en tidig uppstigning för att få frisyren fixad.

torsdag 26 maj 2011

Dogtime



   

Bakning

Har varit och inhandlat en massa grönsaker, skinka osv så nu är det bara att sätta igång med bakning till lördagen.. Eller, jag tror nästan det är Syrran som får göra det mesta.
Hursomhelst, firar min student/examen nu på lördag i Lepplax typ klockan 15 så alla som vill är välkomna.
Firar tillsammans med syrran som blir färdig frisör och eftersom hon ska ha en hel del vänner så borde jag också bjuda några fler än mina tjejer, så bara att svänga in!

onsdag 25 maj 2011

I did it!

Sista skoldagen avklarad! Lite blandade känslor där faktist. Gillar inte skolan direkt, men det är ju ändå där man har tillbringat en stor del av sitt liv pluss alla kvällar man offrat pga skolan. Så vad gör man nu? När träffar man alla när man inte är i skolan? vad ska man hitta på när man har en massa tid att ta död på?
Visst, jag har ju jobb att sköta men känns ändå tomt på nåt vis.
men, jag slipper iallafall vara en fattig studerande dethär året, så många resor lär det bli framöver.
Sen har jag också planer på att gå paramotorkurs och börja flyga såfort dom får kursen hit eller ta motorcykelkort eller nånting helt annat. Tänker inte stå och trampa runt på samma ställe iallafall.

måndag 23 maj 2011

Mammas nya hund

Eller han är väl inte så ny, men för mig är han det. Liten och i trotsåldern beskriver honom bäst. 

Home again

Sådär, nu var man hemma i lilla jeppis igen. Båten gick tidigt imorse och hann halvägs till Finland och regnet bara spillde ner. Har aldrig haft sådär mycket problem att se vägen som jag hade påväg från Vasa.
men iaf sitter jag helskinnad i Lepplax nu, Verkligen skönt att se allihopan igen!
Återstår bara att åka hem och bära upp all packning och försöka få nån ordning på allt vilket inte blir enkelt eftersom säkringarna fortfarande är sönder så har inte många fungerande lampor i lägenheten.
Och sist men inte minst.. jag får sova i min egen älskade säng! något som jag saknat väldigt mycket. Har knappt sovit inatt, tänkte att jag skulle sova på båten, men den gubben gick inte. Hade manligt sällskap hela vägen fastän jag försökte hitta olika gömställen. Men nåja, han var ju trevlig iaf.

söndag 22 maj 2011