måndag 21 november 2011

Hemma igen

Vi kom lyckligt hem utan snöstorm eller andra mindre trevliga saker så ska snabbt slänga upp lite (suddiga) bilder från helgen, sen vidare till mormor&morfars och sova över där. Passar på att låna deras lägenhet sålänge dom är ute och reser.

Killarna visade oss runt lite på fredagskvällen när vi kom dit så här är lite av stan. Blev lite förvånad att det inte var så öde som vi hade räknat med.

 
Lördagsmorgon i Kiruna förrän vi drog iväg och shoppade.

Här lite av stan och en kaffepaus.  

Spenderade även några timmar i nån lekhall för barn, men dom flesta passade bra dit ändå.

  
Tog en långpromenad på söndagen och det slutade med att vi knappt hittade tillbaks och när vi äntligen var hemma igen hade vi nästan förfrusit kinderna, tårna och fingrarna. Värmen lyste med sin frånvaro så det var närmare -15 grader en kväll.  

 
Sålänge vi väntade på att dom andra skulle bli klar att gå ut och äta..

  
Vi blev insmugglade i gruvan som var lite småläskig. Vet dock inte vem som var mer rädd, Jag och mela för att vi trodde vi skulle hamna i nåt värsta gruvras flera hundra meter under jorden eller killarna för att åka fast.

  
Två lättade norrlänningar efter att ha kommit ut ur gruvan utan att stöta på någon väktare. (eller också för att det var sista kvällen vi var där och rubbade hela stan)


 
Startade tidigt imårse och fick bara njuta av utsikten hela vägen fram till Torneå.

 
Mötte ett par bilister som blinkade som galningar åt oss och vi förstod någonting. Hann nästan bli arg förrän vi såg en hel flock med tröga sötnosar som inte ville flytta på sig.

 
Mera bilder än så får ni inte se idag, dessutom e dom flesta suddiga. Men hursomhelst har vi haft en jätteskön helg dit uppe, så tack till alla ni som gjorde den så bra. Och nu blir det att ta tag i vardagen ännu en gång.

1 kommentar:

  1. haha, skitbra juh :) tack du sj för en megaskojig resa <3

    SvaraRadera